Tel: +86-136-88847920

Valkoinen korvata paperi Roll

3 ”x 150'' 1-kerroksinen Offset paperirulla

3 ”x 150'' 1-kerroksinen Offset paperirulla

3-x150-1ply-offset-Paper-roll

Products Details:

ShenZhen Iso Foison Technology Co, Ltd  24. heinäkuuta 2008 perustettu yrityksemme pääasiassa tuottaa offset paperia, lämpöherkän kopiopaperin, tarrat, Itsejäljentävää kopiopaperia. Myös voidaan jakaa tietokoneen tulostuspaperi, Faksi paperi, kopiopaperi, thermal rekisteriin paperi, paikan paperi, toimitus tilauksia, luottamuksellisia kirjekuoria, vastaanotot, käsikirjat, myynninedistämistarkoituksessa värisivua, lääketieteellinen paperi ja niin edelleen! Pyrimme luomaan Kiinan korkea laatu paperi!


Offset paperirulla (arkkipaperi, hienolaatuinen paperi roll): 3 ”x 150'' 1-kerroksinen offset paperirulla


1101.jpg3.jpg

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

1. Miksi me?

 

1. Olemme valmistus ja voi tarjota kilpailukykyisiä.

2. laatu tyytyväisyystakuu.

3 .pääomien vapaa näytteitä tarjous

4. OEM ja mukauttaa ovat saatavilla.

 

2. Kuinka teen tilauksen?

 

Voit ottaa yhteyttä johonkin ilmoitusmyyntiimme tilaukselle. Täsmentäkää tarpeitasi mahdollisimman selkeästi. Niin lähetämme sinulle tarjouksen ensimmäisellä kerralla. Suunnittelu tai keskusteluja on parempi ottaa meihin yhteyttä MSN messenger, Skype tai instant muutenkin jos viivytyksiä.

 

3. kun saan hinta?

 

Yleensä lainata 24 tunnin kuluttua saamme oman tutkimuksen.

 

4. Kuinka saan näyte tarkistaa laatua?

 

Hinta vahvistuksen jälkeen voit vaatia näytteitä tarkistaa meidän laatu. Ilmainen suunnittelu ja paperin laadun nollanäytteelle niin kauan kuin sinulla on varaa Nopea rahti.

 

5. kuinka kauan voin odottaa saada näyte?

 

Kun maksat näyte ilmaiseksi ja lähetä meille vahvisti tiedostoja, näytteet on valmis toimitettavaksi 3-7 päivää. Näytteet lähetetään Expressin kautta ja saapuvat 3-5 päivää.

 

6. mikä on toimitusehtoja?

 

Hyväksymme FOB, CFR, CIF jne. Voit valita yhden, joka on kätevä tai taloudellisesti kannattavaa.Hot Tags: 3 ”x 150'' 1-kerroksinen offset paperia roll, Kiina valmistajat, toimittajat, mukautettu, edulliseen hintaan, Ilmainen näyte
Liittyvät tuotteet